Opleidingen

Upstream® biedt opleidingstrajecten aan voor zaakvoerders en sleutelmedewerkers die zichzelf en hun bedrijf naar een hoger niveau willen brengen.

Onze oplossingen

Workshops

Een onderneming die wilt groeien moet de rol van haar huidige cliënteel en die van haar huidige medewerkers hierin begrijpen. Zodra uw team haar schouders onder deze ambitie zet zullen uw plannen veel sneller verwezenlijkt worden dan wanneer u alleen aan de kar trekt. Onze workshops zijn ontworpen om uw visie te vertalen naar concrete acties voor uw medewerkers, en om elk van hen te engageren in de toekomst van uw bedrijf.

Ons doelpubliek

Medewerkers die reeds in uw organisatie actief zijn, high-potentials op zoek naar een werkgever waar ze hun ambities kunnen waarmaken, én jonge zaakvoerders die de onderneming starten of overnemen komen in aanmerking voor onze bijscholingen. Het voornaamste selectiecriterium is de ambitie om meer uit zichzelf te halen, en om een verantwoordelijke rol te spelen in een onderneming. Daarnaast gebruiken we ook een combinatie van testen en interviewtechnieken om te peilen naar onderliggende attitudes en motivatie.

We willen dat elke deelnemer een goed beeld heeft van zijn/haar opleidingsbehoeften, en dat elke deelnemer zeker is van de toegevoegde waarde voor zijn/haar carrière.

Wilt u weten hoe we u en uw team kunnen helpen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief