Opleidingen

Persoonlijke ontwikkeling is dé sleutel voor vooruitgang

Opleidingen

Hieronder vindt u een overzicht van onze opleidingen. Elke opleiding is een module van 2 x 1,5u. Die kan u vlak na elkaar plannen met een korte pauze ertussen of op verschillende dagen.

De opleidingen gaan door met maximaal 8 deelnemers en kosten €600 (excl. BTW) per module. Al onze opleidingen komen in aanmerking voor subsidie via KMO-Portefeuille of via ESF

De opleidingen kunnen doorgaan in onze trainingslokalen of in de lokalen van de klant. 

Hoe zorg ik er voor dat het 'klikt'?

Je leert hoe communicatiestijlen werken en welk effect ze hebben. Ook leer je om je eigen communicatiestijl en die van je gesprekspartner te begrijpen en ze op elkaar af te stemmen zodat het gaat klikken.

"Maar ik krijg dat niet gezegd zoals jij..." Overtuigende communicatie voor introverte types

Je leert om je verhaal met impact te brengen, zonder dat je je persoonlijke communicatiestijl hoeft aan te passen. Je krijgt een resem tips maar ook persoonlijke feedback in een heel interactieve setting.

"Ik voel me als een muis in een wieltje..." Hoe breng je rust in je zaak?

In deze introductie tot proactiviteit leer je wat je kan doen om terug controle over je agenda te krijgen, en daardoor ook over je winstmarge.

"Soms voel ik me wel een psycholoog..."

We geven inzicht in de meest voorkomende psychologische effecten en hoe je ermee kan omgaan als leidinggevende.

Begrijp je baas: Leer denken als een ondernemer

Een business model versnelt je inzicht in de logica van een bedrijfsleider. In welke onderneming je ook werkt, een business model zal je helpen om snel te begrijpen waar de pijnpunten in een bedrijf zitten, en welke rol jij kan vervullen om de onderneming een stap in de goede richting te laten zetten. In deze opleiding wordt deze structuur stap voor stap uitgelegd aan de hand van actuele voorbeelden uit bekende bedrijven. Je zal aan de hand hiervan sneller op dezelfde golflengte zitten met de zaakvoerder van een bedrijf.

"We moeten eens praten..." Evaluatiegesprekken voor beginners

Voor ondernemers en managers die voor het eerst moeten omgaan met personeel is het van cruciaal belang om hun verwachtingen constructief en transparant over te brengen aan hun medewerkers. Je leert hoe je deze meerwaarde vertaalt in meetbare succesparameters die voor je team transparant en rechtvaardig zijn.

"Je stond toch in cc?" Vuistregels voor goede interne communicatie

Deze workshop is voor iedereen die zich wel eens ergert aan interne communicatiefouten en die beseft wat ze kosten.

Leidinggeven voor doorgroeiers

In vier sessies van een halve dag krijg je de basis mee van leiding geven, van goed vergaderen en van feedback geven. Je leert hoe je je collega's beter kan motiveren en aansturen, en hoe je ze met hun neus in dezelfde richting krijgt.

Contacteer ons voor een opleidingsprogramma op maat!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief