Begrijp je baas: Leer denken als een ondernemer

Een business model versnelt je inzicht in de logica van een bedrijfsleider. In welke onderneming je ook werkt, een business model zal je helpen om snel te begrijpen waar de pijnpunten in een bedrijf zitten, en welke rol jij kan vervullen om de onderneming een stap in de goede richting te laten zetten. In deze opleiding wordt deze structuur stap voor stap uitgelegd aan de hand van actuele voorbeelden uit bekende bedrijven. Je zal aan de hand hiervan sneller op dezelfde golflengte zitten met de zaakvoerder van een bedrijf.

Leer denken als een ondernemer met een business model

Succesvolle ondernemers lijken geld te kunnen verdienen in eender welke sector. Het spreekt voor zich dat niet alleen hun karakter hier een grote rol in speelt , maar ook hun manier van denken. Om medewerkers meer te leren denken als ondernemers hebben ze een nieuwe logica nodig. Daarvoor leren we hen werken met een business model.

Een business model versnelt je inzicht in de logica van een bedrijf. In welke onderneming je ook werkt, een business model zal je helpen om snel te begrijpen waar de pijnpunten in een bedrijf zitten, en welke rol jij kan vervullen om de onderneming een stap in de goede richting te laten zetten. 

In deze opleiding wordt deze structuur stap voor stap uitgelegd aan de hand van actuele voorbeelden uit bekende bedrijven. Je leert ook om de bovenstaande inzichten toe te passen op jouw onderneming, zodat je begrijpt welke uitdagingen jouw bedrijf moet aangaan. Hierdoor kan je jouw eigen rol hierin beter inschatten, en snap je welke veranderingen nodig zullen zijn om de doelstellingen van de firma te realiseren.

We helpen je graag op weg!

Contacteer ons voor meer info over deze opleiding

Contacteer ons

Wil je meer informatie?

delen
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief