"We moeten eens praten..." Evaluatiegesprekken voor beginners

Voor ondernemers en managers die voor het eerst moeten omgaan met personeel is het van cruciaal belang om hun verwachtingen constructief en transparant over te brengen aan hun medewerkers. Je leert hoe je deze meerwaarde vertaalt in meetbare succesparameters die voor je team transparant en rechtvaardig zijn.

"We moeten eens praten..." Evaluatiegesprekken voor beginners

Voor ondernemers en managers die voor het eerst moeten omgaan met personeel is het van cruciaal belang om hun verwachtingen constructief en transparant over te brengen aan hun medewerkers. De toegevoegde waarde die de onderneming wilt realiseren moet een rode draad zijn doorheen de taakomschrijving van elke medewerker in het team. Want het is een klant meestal niet te doen om 'wat' je doet, maar om het 'hoe'. Bovendien wordt de zingeving van het takenpakket van de medewerker bepaald door de toegevoegde waarde die het biedt in het totale proces. Het persoonlijke geluk van de medewerker staat rechtstreeks in verband met een goed begrip van deze toegevoegde waarde.

Tijdens deze module leer je hoe je deze meerwaarde vertaalt in meetbare succesparameters die voor je team transparant en rechtvaardig zijn. Je zal na deze sessie meer constructieve gesprekken en duidelijkere afspraken hebben met je medewerkers, en je zal in staat zijn om het persoonlijke geluk van je team mee te bepalen.

Meer info over deze opleiding?

Contacteer ons vrijblijvend!

Contacteer ons

Wil je meer informatie?

delen
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief