Crash Course 'Digitale transformatie' (uitzonderlijk gratis)

Hoe stap je de digitale wereld in met jouw onderneming? Wat brengt de toekomst in dit digitale tijdperk? Reserveer vandaag nog jouw plekje!

Crash Course 'Digitale transformatie' (uitzonderlijk gratis)

26/06/2019 13:00
3500 Hasselt, Kiezelstraat 56

We hebben de afgelopen 20 jaar een razendsnelle evolutie doorgemaakt op vlak van technologie en digitalisering. Hieruit zijn tal van communicatiekanalen ontstaan die toelaten om met jouw onderneming snel een groot publiek te benaderen. Een onderneming kan tegenwoordig niet meer zonder een website, sociale media en de ondertussen vanzelfsprekende e-mail. Maar is dat nog genoeg?

Patrick Callewaert geeft je een overzicht over de bestaande instrumenten en wat we nog kunnen verwachten in de toekomst. Welke kanalen zijn ideaal voor jouw onderneming? Op welke manier kan je deze optimaliseren? Hoe kan je jezelf onderscheiden van de rest?

Met de juiste aanpak is het digitale rijk een bron van opportuniteiten. Op een korte tijd en zonder veel inspanning kan je jouw doelpubliek proactief benaderen. Zowel op korte termijn als op lange termijn kan het gericht gebruikmaken van digitale kanalen de pipeline van jouw onderneming vergroten.

Wie het helemaal slim en gemakkelijk wil aanpakken, kiest voor automatisering. Patrick vertelt over de opties die momenteel beschikbaar zijn en hoe je deze processen zo gemakkelijk mogelijk kunt toepassen.

Wij helpen je te oriënteren in deze dynamische wereld. Zo kan je voor jouw eigen onderneming strategisch nadenken over het toepassen van deze actuele digitale communicatiekanalen.


Prijs

Onze crash-courses zijn 3 uur vol inspiratie en kennis. Uitzonderlijk bieden we deze crash-course volledig gratis aan. Profiteer van dit voordeel en schrijf je snel in via het onderstaand formulier.


Locatie en bereikbaarheid

Al onze workshops nemen plaats in ons kantoor in Hasselt: Kiezelstraat 56. Wij zijn te bereiken met openbaar vervoer. Voor degene die liever de auto neemt, is er parking voorzien tegenover ons kantoor.


Tot binnenkort!

Meer weten over Upstream?

Schrijf je in voor dit evenement!

Uw gegevens worden enkel bijgehouden voor een correcte verwerking van uw inschrijving. We delen uw informatie niet met derden. Privacy Policy

delen
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief