Onze klanten

Onze klanten zijn kleine, middelgrote en grote ondernemingen die zich bewust zijn van de noodzaak van goede communicatie met hun klanten, en die het potentieel van hun medewerkers ten volle willen helpen ontplooien.

Filip Kempen - KMPN Consulting
Met de hulp van Koen heb ik mijn verhaal samengevat in een duidelijk en overzichtelijk geheel. Hierdoor kan ik op een vlotte en gestructureerde manier mensen vertellen wat de inhoud is van mijn dienstverlening. Ik merk dat dit een zeer grote meerwaarde is tijdens netwerkmomenten. Filip Kempen (KMPN Consulting)
Lieze Geebelen - Proactify
Ik laat onze sleutelmedewerkers een traject volgen bij Upstream zodat ik zeker ben dat ik het beste uit hen haal. Als ik van hen verwacht dat ze als zaakvoerders denken moet ik hen ook ondersteunen om dat te gaan kunnen. Daarom investeer ik in een gedegen opleiding bij Upstream. Ik merk dat mijn medewerkers er professioneel en persoonlijk van groeien, en dat ze alsmaar beter begrijpen waar we als firma naartoe moeten en welke keuzes we moeten maken. Lieze Geebelen (Proactify)
Joël Eyckens - EGD
Het traject dat ik bij Upstream volg, bestaat uitsluitend uit TOP training sessies! Als opvolger-zaakvoerder is het voor mij belangrijk om de mensen waarmee ik samenwerk goed te begrijpen. Door het traject met Upstream te volgen, heb ik veel nieuwe inzichten verworven, waardoor het voor mij nu een stuk gemakkelijker is om de reacties te begrijpen van personeelsleden en mijn vader. Dat zal mij in de toekomst ongetwijfeld veel helpen! Joël Eyckens (EGD)
Jeroen Vanderheyden - Jerotronics
De persoonlijke aanpak van Koen zorgde ervoor dat hij me op een korte tijd veel kon bijbrengen zonder me te overladen met informatie. Desondanks dat ik een brede waaier aan diensten heb, konden we samen toch een duidelijke doelgroep afbakenen. Koen nam ook uitgebreid de tijd voor onderwerpen die iets langer duurden dan gepland, waardoor ik interessante benaderingen heb bijgeleerd die nieuw waren voor mij. Jeroen Vanderheyden (Jerotronics)
Rune Masco - Kleen
Het traject met Upstream heeft ervoor gezorgd dat ik communicatief een stuk sterker sta. Ik ben in contact gekomen met heel veel mensen en het heeft mijn carrière een enorme boost gegeven. Als ik het over zou kunnen doen, zou ik het nóg eerder gedaan hebben. Koen is een top coach en ik zal hem mijn heel leven meedragen! Rune Masco (Kleen)
Steffen Meuris - Kleen
De opleiding van Upstream is zeer leerrijk en interessant. De manier waarop Koen opleiding geeft, vertelt precies wat voor persoon hij is: intelligent en aangenaam. Zeker een aanrader als je veel wil bijleren over klantencontact. Hij tilt je echt naar een hoger niveau. Steffen Meuris (Kleen)
Stef Stockmans - 2Work
Upstream heeft mij bewezen dat ik productieve klantencontacten kan hebben zonder dat ik een geboren verkoper ben. Stef Stockmans (2Work)
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief