De Bierkaartjescursus® van Upstream

Bij Upstream® worden de opleidingen niet weergegeven in tekst, maar wel op een stapel bierkaartjes. Op deze bierkaartjes staan tekeningen en schema’s als basisuitleg voor de boeiende, interactieve lessen, én je kan er een pint op zetten.

De beste ideeën ontstaan tijdens een goed cafégesprek, toch? En wat doe je dan om het aan iemand uit te leggen? Een bierkaartje nemen en met wat kribbeltjes je gedachtegang noteren.

Talloze problemen zijn al op deze manier uitgeklaard op bierkaartjes, maar meestal blijft dit gereserveerd voor technische onderwerpen. Upstream® gebruikt deze visuele logica voor menselijke en zakelijke onderwerpen. Want dat zijn net de onderwerpen die onze cursisten (technische doorgroeiers) beter willen leren begrijpen.

We gebruiken De Bierkaartjescursus® tijdens al onze lessen om het voor onze cursisten makkelijk en aangenaam te maken om deze materie onder de knie te krijgen.

  "Ik ben ervan overtuigd dat de opleidingen van Upstream een meerwaarde zijn voor mijn bedrijf. Koen heeft tijdens zijn opleidingen een zeer persoonlijke en efficiënte aanpak, wat de inhoud ook waardevol maakt." Stijn Brepoels (CEO, Group Brepoels)

  Voor slechts €25 per set ontvang je dit unieke leerinstrument met de voornaamste schema's en modellen uit onze opleidingen.

  Enkele bekende Vlaamse ondernemers delen ook hun favoriete zakelijke wijsheden. Via de unieke QR-code op de voorkant van elke kaartje kan je de uitleg over het schema raadplegen. Maar je krijgt deze gratis bij elke opleiding die je volgt.


  De Bierkaartjescursus bestellen?

  Meer weten over onze bierkaartjes, of wens je ze te bestellen?

  Contacteer ons
  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief