De Bierkaartjescursus van Koen De Moortel

Bij Upstream® worden de opleidingen niet weergegeven in tekst, maar wel op een stapel bierkaartjes. Op deze bierkaartjes staan tekeningen en schema’s als basisuitleg voor de boeiende, interactieve lessen, én je kan er een pint op zetten.

Welkom bij Upstream! Mijn naam is Koen De Moortel.

Met een grote interesse voor de menselijke denkwijzen koos ik voor een studie die daar volledig mee aansloot. Namelijk; Politieke wetenschappen & Sociologie met als afstudeerrichting Communicatiewetenschappen aan de KU Leuven. Nadien voltooide ik de MBA in General Management aan de Vlerick Business School in Gent.

Al meer dan 10 jaar ben ik zelfstandige ondernemer waarin ik mijn academische inzichten combineer met mijn eerdere ervaringen in de verkoop.

Het bedrijf Upstream® is opgericht uit passie voor medewerkers die elke dag werken om hun onderneming hogerop te brengen, zonder daarvoor in de spotlights te hoeven te staan.

Vaak zijn deze werknemers doorgegroeid in het bedrijf dankzij hun technische skills en hun trouw aan de firma. Maar voor die nieuwe functie hebben ze ook nieuwe inzichten nodig, want ze werken nu niet meer alleen aan het product, maar ook aan het bedrijf én de medewerkers.

Ontdek al onze opleidingen

  Voor slechts €25 per set ontvang je dit unieke leerinstrument met de voornaamste schema's en modellen uit onze opleidingen.

  Enkele bekende Vlaamse ondernemers delen ook hun favoriete zakelijke wijsheden. Via de unieke QR-code op de voorkant van elke kaartje kan je de uitleg over het schema raadplegen.

  De Bierkaartjescursus bestellen?

  Meer weten over onze bierkaartjes, of wens je ze te bestellen?

  Contacteer ons
  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief