Crash-course 'Digitale transformatie'

Hoe stap je de digitale wereld in met jouw onderneming? Wat brengt de toekomst in dit digitale tijdperk? Reserveer vandaag nog jouw plekje!

Crash-course 'Digitale transformatie'

16/05/2019 13:00
3500 Hasselt, Kiezelstraat 56

We hebben de afgelopen 20 jaar een razendsnelle evolutie doorgemaakt van communicatiekanalen die je toelaten om je bedrijf op verschillende manieren te laten communiceren, en sommige van deze instrumenten laten ook al toe om deze communicaties te automatiseren. In deze module krijg je een overzicht van de bestaande instrumenten, hoe je ze kan inzetten voor jouw bedrijf, en welke de aandachtspunten zijn. Op deze manier kan je jezelf oriënteren in deze dynamische wereld, en kan je voor je eigen onderneming hiervoor grondig meedenken over de te volgen strategie.

Patrick Callewaert vertelt over digitale transformatie in ondernemingen. Hoe ver staat de technologie en waar gaat het naartoe in de toekomst? Met de juiste aanpak is het digitale rijk een bron van opportuniteiten.

Onze crash-courses zijn 3 uur vol inspiratie en kennis. Uitzonderlijk bieden we deze crash-course volledig gratis aan! Profiteer van dit voordeel en schrijf je snel in via het onderstaand formulier.

Tot binnenkort!

Meer weten over Upstream?

Schrijf je in voor dit evenement!

Uw gegevens worden enkel bijgehouden voor een correcte verwerking van uw inschrijving. We delen uw informatie niet met derden. Privacy Policy

delen
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief