Ontmoet high-potentials

Gemotiveerde en leergierige studenten verdienen een échte springplank naar de arbeidsmarkt.

Ontmoet high-potentials

11/12/2019 15:00
3500 Hasselt, Kiezelstraat 56

Upstream partnert samen met Junior Consulting om een unieke wervingsopportuniteit te creëren voor toekomstige werkgevers. Tijdens sessies van anderhalf uur krijgen HR-managers de kans om kennis te maken met studenten van uHasselt.

Enerzijds willen we enthousiaste studenten, de high-potentials, helpen met de start van hun carrière. Anderzijds willen we HR-managers helpen met het vinden van gedreven werknemers, zeker in deze tijden van een schaars aanbod aan werkkracht.

Wat houden deze sessies in?

Tijdens deze sessies ontvangen de studenten een opleiding van Upstream. Deze opleidingen hebben het doel studenten inzichten aan te reiken op vlak van bedrijfsvoering en communicatie. Zo'n opleidingsmoment neemt 3 uur in beslag waarvan de HR-manager anderhalf uur kan bijwonen. Op deze manier kan de "toeschouwer" een uitgebreidere indruk van de student krijgen dan enkel via een sollicitatiegesprek.

Inschrijvingen

HR-managers kunnen zich inschrijven om anderhalf uur lang een opleidingsmoment bij te wonen. Een plaatsje kan gereserveerd worden door te mailen naar inschrijven@up-stream.be. Kijk zeker even in ons agendaoverzicht voor alle datums.

Waar vinden de sessies plaats?

De sessies vinden plaats in het kantoor van Upstream: Kiezelstraat 56 in Hasselt.
Parking is voorzien aan de overkant van de straat.

Meer weten over Upstream?

delen
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief