Crash-course 'Proactieve communicatie voor introverte types'

Hoe gebruik je jouw unieke persoonlijkheid om je bedrijf voor te stellen en behoeftes te creëren? Reserveer vandaag nog je plekje!

Storytelling

9/05/2019 13:00
3500 Hasselt, Kiezelstraat 56

Storytelling klinkt heel sprookjesachtig, maar het is meer dan alleen een manier om een verhaal te vertellen.Het gaat over effectief communiceren, en vooral over overtuigend communiceren. Het stelt je in staat om vanuit jouw persoonlijke stijl een eerlijk en authentiek verhaal te brengen dat jouw klant overtuigt om met je in zee te gaan. Maar het is niet alleen heel effectief voor het starten van nieuwe relaties. Ook bij bestaande klanten is het belangrijk dat je een duidelijk, authentiek en overtuigend verhaal kunt brengen.

Hoe slaag je er dan in om heel overtuigend te zijn? Hoe zorg je ervoor dat je klant je advies volgt en dat je er nog wat aan over houdt?

Schrijf je nu in voor onze crash-course 'proactieve communicatie voor introverte types' en leer hoe ook jij baas kan worden over je klanten.

Onze crash-courses zijn 3 uur vol inspiratie en kennis, en bedragen 175 euro ex. BTW.

Meer weten over Upstream?

Schrijf je in voor dit evenement!

Uw gegevens worden enkel bijgehouden voor een correcte verwerking van uw inschrijving. We delen uw informatie niet met derden. Privacy Policy

delen
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief