Summer Course voor externe functies

(HR) bedienden, (account)managers, zaakvoerders, vertegenwoordigers, marketeers, ... coachen we naar hogere niveaus in hun loopbaan.

Summer Course voor externe functies

20/08/2019 08:30
27/08/2019 08:30
3500 Hasselt, Kiezelstraat 56

It’s summertime!

Deze workshop wordt georganiseerd voor iedereen die persoonlijk en professioneel wilt groeien. Voor velen is klantencontact een groot deel van hun takenpakket. De focus van deze summer course ligt op het versterken van communicatieskills. Daarnaast geven we praktische inzichten in het beheren van klanten en creëren we overzicht in de bedrijfsvoering. Iedereen die met brandende vragen zit, helpen we door het scheppen van duidelijkheid.


"Hoe overtuig ik potentiële werknemers van mijn onderneming?"

“Hoe creëer je een krachtige pitch?”

“Hoe informeer je overtuigend over producten of diensten?”

“Hoe vind je nieuwe klanten?”

“Hoe benader je nieuwe klanten?”

“Hoe stel je een database op?”

...


Wat leer je in deze workshop?

Fase 1:

Via theoretische denkoefeningen werken we een persoonlijk stappenplan uit om succesvol nieuwe niveaus te bereiken in jouw loopbaan. We geven praktische bedrijfsinzichten die antwoorden onthullen op de bovenstaande vragen. We voorzien jou van nuttige informatie die je kan toepassen tijdens jouw toekomstige doelstellingen.

Fase 2:

Onder begeleiding van ervaren coaches oefen je jouw communicatieskills, zonder jouw eigen stijl te verliezen. Aan de hand van op maat gemaakte tips en tricks leer je hoe je succesvol en overtuigend communiceert. Daarnaast werken we samen met jou aan een gedenkwaardige pitch door middel van storytelling.


Wanneer?

Beide bovenstaande fases nemen elk een halve dag in beslag, van 8u30 tot 12u30. De theoretische eerste fase gaat door op dinsdag 20 augustus. De praktische tweede fase vindt plaats op dinsdag 27 augustus.


Waar?

Al onze workshops nemen plaats in ons kantoor in Hasselt: Kiezelstraat 56. Wij zijn te bereiken met openbaar vervoer. Voor degene die liever de auto neemt, is er parking voorzien tegenover ons kantoor.


Wat kan je verwachten?

  • Een professionele begeleiding in een ondersteunende omgeving.
  • Een zelfverzekerde start aan jouw nieuwe carrière.
  • We zijn pas tevreden wanneer al jouw vragen opgehelderd zijn.
  • Na voltooiing ontvang je jouw persoonlijke Upstream certificaat!


Wat neem je mee?

  • Motivatie en leergierigheid


Onze summercourse is 2 keer 4 uur vol inspiratie en kennis. De totaalprijs voor deze workshop bedraagt 900 euro excl. BTW* (450 euro per halve dag).

*Deze Summer Course komt in aanmerking voor financiering door kmo-portefeuille. De totaalprijs bedraagt dan 540 euro excl. BTW.


Tot binnenkort!

Meer weten over Upstream?

Schrijf je in voor dit evenement!

Uw gegevens worden enkel bijgehouden voor een correcte verwerking van uw inschrijving. We delen uw informatie niet met derden. Privacy Policy

delen
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief