Summer Course voor interne functies

Zaakvoerders, managers, assistenten, administratief bedienden, ... geven we nieuwe inzichten in bedrijfsstructuren. Deze workshop is ontworpen om vragen en onzekerheden weg te werken en je klaar te stomen voor een nieuw en spannend avontuur.

Summer Course voor interne functies

22/07/2019 08:30
29/07/2019 08:30
3500 Hasselt, Kiezelstraat 56

School’s out for summer!

Deze workshop wordt georganiseerd voor iedereen die persoonlijk en professioneel wilt groeien. De focus ligt op het creëren van verhelderende bedrijfsinzichten en het versterken van communicatieskills. Zaakvoerders en managers kunnen nieuwe inspiratie ophalen voor het leiden van hun onderneming en hun personeel. Maar ook high-potentials, zoals studenten en werknemers met ambities, krijgen antwoorden op hun vragen en kunnen zo voorbereid nieuwe stappen nemen in hun loopbaan.

“Hoe zit een bedrijf nu precies in elkaar?”

“In welke firma kom ik terecht?”

“Wat wordt er van mij verwacht?”

“Hoe communiceer ik op professionele wijze met mijn nieuwe collega’s?”

“Hoe krijg ik snel inzicht in de concurrentiële positie van mijn nieuwe werkgever?”

“Hoe kan ik mijn nieuw bedrijf representeren?”

...

Dit zijn onbeantwoorde vragen die onzekerheid opwekken en vaak zelfs een barrière kunnen vormen.


Wat leer je in deze workshop?

Fase 1:

Via theoretische denkoefeningen werken we een persoonlijk stappenplan uit om succesvol te groeien in jouw loopbaan. We creëren inzichten in de verschillende onderdelen van een bedrijfsvoering met de doelstelling bovenstaande vragen te verhelderen.

Fase 2:

Onder begeleiding van ervaren coaches zetten we de theoretische inzichten om in een praktische oefening. De doelstelling van deze tweede fase is sterke en professionele communicatieskills bij te brengen.


Wanneer?

Beide bovenstaande fases nemen elk een halve dag in beslag, van 8u30 tot 12u30. De theoretische eerste fase gaat door op maandag 22 juli. De praktische tweede fase vindt plaats op maandag 29 juli.

Ben je niet vrij in juli? Geen probleem! Klik hier om je plaatsje te reserveren voor onze workshops in augustus.


Waar?

Al onze workshops nemen plaats in ons kantoor in Hasselt, Kiezelstraat 56. Wij zijn te bereiken met openbaar vervoer. Voor degene die liever de auto neemt, is er parking voorzien tegenover ons kantoor.


Wat kan je verwachten?

  • Een professionele begeleiding in een ondersteunende omgeving.
  • Een zelfverzekerde start aan jouw nieuwe carrière.
  • We zijn pas tevreden wanneer al jouw aanhoudende vragen opgehelderd zijn.
  • Na voltooiing ontvang je jouw persoonlijke Upstream certificaat!


Wat neem je mee?

  • Motivatie en leergierigheid


Onze summercourse is 2 keer 4 uur vol inspiratie en kennis. De totaalprijs voor deze workshop bedraagt 900 euro excl. BTW* (450 euro per halve dag).

*Deze Summer Course komt in aanmerking voor financiering door kmo-portefeuille. De totaalprijs bedraagt dan 540 euro excl. BTW.


Tot binnenkort!

Meer weten over Upstream?

Schrijf je in voor dit evenement!

Uw gegevens worden enkel bijgehouden voor een correcte verwerking van uw inschrijving. We delen uw informatie niet met derden. Privacy Policy

delen
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief