Hoe zorg ik er voor dat het 'klikt'?

Je leert hoe communicatiestijlen werken en welk effect ze hebben. Ook leer je om je eigen communicatiestijl en die van je gesprekspartner te begrijpen en ze op elkaar af te stemmen zodat het gaat klikken.

Communicatiestijlen afstemmen tot het klikt

Met sommige mensen kunnen we makkelijk praten, en met andere minder. Meer dan 80% van wat we communiceren maken we duidelijk door hoe we het zeggen, niet door wat we zeggen. Onze persoonlijke communicatiestijl kleurt elke interactie met onze omgeving. 

Telkens wanneer je met klanten en collega's omgaat is niet alleen de vorm van communicatie bepalend voor hoe je begrepen wordt. Ook de mate waarin je je kan aanpassen aan de communicatiestijl van de andere persoon zal bepalen of je het kan laten klikken. Dan pas communiceren we optimaal.

Communicatiestijlen

In het eerste deel van deze workshop leer je hoe communicatiestijlen werken en welk effect ze hebben. Ook leer je om je eigen communicatiestijl en die van je gesprekspartner te begrijpen en ze op elkaar af te stemmen zodat het gaat 'klikken'.

Jouw stijl

Deel twee gaat over wat je met je eigen stijl kan doen, waar jouw sterktes in communicatie liggen, en hoe je je zwaktes kan aanpakken. Je krijgt hele concrete tips die je meteen kan benutten, en die je onmiddellijk effect zullen geven om meer effectief te communiceren.

We zorgen dat het klikt!

Meer weten over deze opleiding? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Contacteer ons

Wil je meer informatie?

delen
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief